Actueel

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en activiteiten van DWprefab.

Voortgang Greenhuus, Ouddorp

11 december 2018

Vacature timmerman

30 november 2018

Door constant toenemende vraag van productie van onze houtskelet elementen en gevelbetimmeringen zoeken we doorlopend timmerlieden.

Organisatieomschrijving

Je zal aan het werk gaan bij een bedrijf dat gevestigd is in Serooskerke (Walcheren).

Functieomschrijving

Wij op zoek naar een timmerman / houtskeletbouwer. Als houtskeletbouwer maak je verschillende soorten houtskeletelementen. Het gaat hier om het vervaardigen van wand-, vloer- en dakelementen eventueel voorzien van gevelbetimmering en/of kozijnen.

Je zal aan het werk gaan bij een middelgrote timmerfabriek. Samen met een gezellig team zorg jij ervoor dat de gevraagde producten op tijd klaar zijn om geleverd te worden. Dit kunnen producten zijn voor zowel grote projecten als kleine projecten.

Wij vragen

  • Je bent fulltime beschikbaar;
  • Je hebt ervaring met timmerwerk of hebt een opleiding afgerond in deze richting;
  • Je kunt zelfstandig werken en een bouwkundige tekening lezen;
  • Je bent flexibel inzetbaar;
  • Je ziet het als een uitdaging om een optimaal product te maken voor onze klanten.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een professionele en stabiele werkomgeving;
  • Een dienstverband voor een langere periode;
  • Salaris en reiskostenvergoeding conform cao timmerindustrie;

Je kunt contact opnemen met Ronnie Walhout via info@dwprefab.nl of bellen naar 0113-700250 .

Toolbox meeting Fermacell

20 september 2018

Gisteren hebben we een zeer leerzame toolbox meeting gehad van Fermacell over het toepassen van Fermacell Vapor plaat hoe deze het best te verwerken is en hoe je zoveel mogelijk stofvrij kunt werken. Bedankt voor de heldere uitleg!

Montage woning Kapelle

25 juni 2018

Afgelopen maandag gestart en dinsdag de schoorsteen erop gehesen voor de vrijstaande woning in Kapelle. Wat een mooie prestatie van de montageploeg, petje af.

 Klik hier voor meer projectinformatie

2e fase Rietpluimen, Kortgene

22 juni 2018

De 2e fase (8 woningen) voor het project Rietpluimen te Kortgene zijn de 3D tekeningen gereed voor productie.

Klik hier voor meer projectinformatie.

Zwart houten huis

19 juni 2018

In het televisie programma “binnenste buiten” van KRO/NCRV is een deel van de aflevering geweid aan het zwart houten huis waar we de complete dampopen houtskelet woning van hebben geleverd en gemonteerd. De wanden zijn gevuld met cellulose, wat een super gezond binnen-leefklimaat als resultaat geeft. Klik op onderstaande button om deze aflevering te bekijken. Het is een ontzettend mooi eindresultaat geworden.Afbeeldingsresultaat voor logo binnenste buiten kro

Montage woning, Kapelle

15 juni 2018

Aanstaande maandag starten we met de montage van deze vrijstaande houtskeletbouw woning in Kapelle. De bouwplaats is in gereedheid gebracht, staat er netjes bij mannen!!

Klik hier voor meer projectinformatie.

Dakelementen 12 woningen Rietpluimen, Kortgene

15 juni 2018

Deze week gestart met de productie van de wand-, vloer- en dakelementen voor 12 woningen project Rietpluimen te Kortgene. Dit is het eerste project waar we de sporen van Rondspant.nl toepassen. Super mooi product en bijzonder maatvast, dit sluit prefect aan met de hoge kwaliteitseisen die we aan onze producten stellen.

Klik hier voor meer projectinformatie.

Woning, Kapelle

12 juni 2018

In de Vivace van afgelopen week staan 2 projecten waar we de houtskeletbouw elementen van mochten leveren, waaronder deze woning in Kapelle waar alles vanaf de 1e verdiepingsvloer houtskelet is. Het is een prachtig eindresultaat geworden, dankzij Bouwbedrijf van de Linde.

Klik hier voor meer projectinformatie en de weblink naar Vivace voor de volledige weergave.

Prefab dakelementen 12 woningen Rietpluimen, Kortgene

6 juni 2018

De eerste serie woningen staat het 3d model gereed om binnenkort geproduceerd te worden. De data uit het 3d model worden rechtstreeks naar onze geautomatiseerde machine’s gestuurd, waardoor faalkosten tot het minimum beperkt kunnen worden. Medio juni worden de eerste elementen gemonteerd door onze montageploeg.

Klik hier voor meer projectinformatie