« Terug naar overzicht

Implementatie STA software voor Kwaliteitsborging.

2/28/2024

Zoals iedereen inmiddels wel zal hebben gehoord van de Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen (WKB) en de vele vragen die er nog zijn rondom dit onderwerp, zijn wij van mening dat het niet alleen maar extra werk met zich meebrengt maar dat het ook werkelijk een bijdrage gaat leveren aan de kwaliteit.

Waarom keuze voor STA software?

STA biedt verschillende modules aan. Zo kan ieder bedrijf de module kiezen die bij de bedrijfsactiviteit hoort. De software is lekker overzichtelijk en intuïtief, dus ook zonder al te veel ervaring met computers goed te bedienen. Ook wordt de software van STA door veel kwaliteitsborgers erkent.

Wat mag u van ons verwachten.

Eigenlijk niet veel anders dan u reeds van ons gewent bent. We produceren bouwelementen van hoge kwaliteit, dat is zo en dat blijft zo. Het enige wat verandert is dat we dit vastleggen met een digitale checklist en met u als opdrachtgever/kwaliteitsborger delen middels een rapport waarin alle opnames van uw project zijn gedocumenteerd ondersteund met fotomateriaal. Hiermee lopen we vooruit op de wetgeving, maar we hechten veel waarde aan de kwaliteit en vinden dus dat we hierin een voorbeeld moeten geven naar de rest van de markt.

25 Beachhouses Vrouwenpolder.

2/28/24

Overnachten op het strand

Lees meer

Bijzonder in zijn verschijningsvorm

2/28/24

Kunnen jullie ook een rond huis bouwen? Jazeker!

Lees meer