image432 image431 image430 image429 image428

Van wens tot werkelijkheid

Slim beginnen is het halve werk
Wij zijn de toegevoegde waarde voor uw project. Dit betekend dat wij niet alleen de technische productie van topkwaliteit leveren, maar ook samenwerking is heel belangrijk in het proces. In een vroeg stadium gaan we aan tafel met architect, aannemer of het hele bouwteam. wat zijn uw specifieke wensen bij de toepassing van een compleet casco in al haar facetten? Welke begeleiding is gewenst? Verzorgt u zelf de montage, al dan niet met begeleiding van onze ervaren monteurs, of voeren wij de complete montage en transport uit?


Berekenen, tekenen en testen

Om een gebouw en de onderdelen daarvan prefab te kunnen produceren is een goede voorbereiding essentieel. Een professioneel team van productontwikkelaars, constructeurs, 2D/3D-engineers staan hiervoor klaar. Met hun jarenlange ervaring en creatieve oplossingen wordt een bouwproces eenvoudiger, de bouwtijd korter en de kosten lager.

Nadat alle uitgangspunten helder zijn wordt het hele project in een 3D model getekend waarbij alle onderdelen tot in het kleinste detail worden uitgewerkt. Tot slot, als extra controle,signaleert het tekenpakket zelf eventuele conflicten middels  een clash-test. Het 3D-tekenpakket stuurt de CNC-gestuurde machines aan, waardoor maatfouten en faalkosten op de bouw worden voorkomen.


Slimme productie

Onze daken, dakkapellen en complete casco’s worden onder geconditioneerde omstandigheden geprefabriceerd. Bij de voorbereiding veel aandacht besteed aan aansluitdetails voor  een goede lucht- en waterdichting. Tijdens het productieproces in de fabriek kunnen de installaties al deels worden ingebouwd. Kozijnen, ramen en deuren, eventueel inclusief beglazing, kunnen tijdens de productie in de elementen worden gemonteerd. Isolatiemateriaal wordt naadloos aangebracht en zodanig opgesloten dat het onveranderd op zijn plaats blijft. Onze manier van produceren zorgt voor een snelle, voordelige en nauwkeurige montage op de bouwplaats.


Zeer korte bouwtijd

De losse elementen worden droog verpakt op de bouwplaats afgeleverd. Met behulp van een kraan en ons ervaren montageteam worden ze vakkundig opgebouwd. Dankzij de slimme productiemethode kan een compleet casco in 1 à 2 dagen volledig water- en winddicht geplaatst zijn. Dit heeft als grote voordeel dat weersomstandigheden geen invloed hebben op de kwaliteit van het gebouw en dat de afbouw de volgende dag onder ideale omstandigheden aanvangt. Doordat u niet meer weersafhankelijk bent heeft u nagenoeg geen last meer van onwerkbare dagen en is de afbouwperiode kort. Dus minder bouwplaatskosten. Onze houtskeletbouw kan worden toegepast voor iedere bouwstijl en laat iedere gevelafwerking zoals baksteen, pleisterwerk,hout en plaatwerk toe.